Thursday, March 19, 2009

how bOred i aM?

2,3 hari nie aku rase buhsan r...maybe aku x ade keje yang nak sibuat coz boss aku cuti...kat opis nie akue duduk saje jew tenung komputer sampai juling bijik mata. kadang-kadang layari blog-blog member akue.akue ngah fikir nie biznez ape yang akue blei buat untuk menambahkan lagi duit poket akue nie.. member -member aku sume da ade biznez sendiri tau. Ade yang jadi makeup artist, sorg tue wat biznez tapi die xnak gtau biznez ape yang die wat..ahaks..poyo ko azma! Mila pon ade biznez gok.. 2 pon xtau biznez ape da! Ziana pon ade biznez tapi tenggelam timbul..die wat kerepek pisang..menguntungkan jugak katenye. Akue bukan ape aku buhsan r duduk umah asyik fikir masalah yang sebenarnye xde..aku membuang mase di rumah..sume keje umah da setel, aku tgk tv je la..Hubby akue pon bz ngan keje die..erm....

Kadang-kadang plak akue buhsan ngan people around me. I'm very pissed off coz they all have the "PHD" germs...PERASAAN HASAD DENGKI..i hate the people who has that germs..very stingky one! I like to say, You just have to live your life not caring what they think and shake off the drama and prove to them that you are better than they think you are.

Be more concerned with your character than your reputation..because your character is what you really are...while your reputation is merely what others think you are.

1 comment:

  1. i am impress with your final lines dear friend..as i am agree with it

    ReplyDelete