Wednesday, March 11, 2009

mY enGageMent dAy

hi..caMat pAgi All mY fwEn, aRinie aKue nAk PublIsh seMula pIc enGagemenT aku meMandangKan Ramai yAng x Puas Atie nAk Tgk Pic mAjlis TunangAn aKue..huhu.. EnjoY gIrls!!




Majlis pErtunanGan aKue bErlangSung paDa 25 Januari 2009..di ruMahku...tuk pengeTahuan koRg, tunaNgku Ismail bin Syafie.skunk dIe ade Di Kuantan..dIe aSal kElantAn...Muahx loVE u B...




1 comment:

  1. Ala Fied, xkan tu jer gambar...nakla lagi... nakla lagi.. xpuas lagi aku nengoknye.. Tapi ape2pun, tahniah buat ko coz dah jadi tunangan orang.. tambah2 plak ngan orang 'kelate'...hehhehe!! (maklumla orang dari negeri aku gak tu..) beza tarikh pertunangan kita just 6hari jerk Fied.. aku punye pertunangan 31 Januari.. tapi aku punye ikatan lama la berbanding ko.. Nanti nak kawen, jangan lupe invite aku tau... Kalau x, aku gigit2 ko karang..hahhaah!! Bile nak kawen ni Yang???!!!

    ReplyDelete