Tuesday, June 16, 2009

aku hot jugak kadang-kadang~~

assalamualaikum sume... story aku pada hari nie...erm aku nk cite pn payah...erm...camne ek?
AKU TENSION!!!!!!! HADOIIIIIIII!!!!!! MySpace
ok2...gini...aku memang bengang bila ada mulut tempayan dalam kehidupan kite. mulut tempayan ke org panggil bila kite cite mende lain, si sengal ubah cite tue jadi mende lain?erm...lantak la ape jew. so, skunk nie ade org berperangai cenggitu...hish! kadang2 si sengal boleh buat hubungan kite ngan org lain rosak dek perangai si sengal yang suke mereka cite. aku rase cam nak rejam dengan kasut masam aku jew kat muke si sengal. .. sanggup si sengal gune name aku untuk kepentingan diri sendiri dan kesenangan hati si sengal hobi die bercite hal org lain kat org lain...

aku sebenarnye x faham..nape si sengal nie kene ade hobi yang x berfaedah cenggitu...kenape ek? xde mende yang lebih berfaedah ke? i dun understand...

adakah si sengal dengki ape yang org ade, atau bosan dengan diri sendiri? ha! aku tau! die bosan ngan diri sendiri sebab die xde kelebihan cam org lain ade, die slalu nak carik kesalahan org lain sehinggakan tak sedar keburukan diri sendiri. si sengal bajet hebat, diri sendiri cun sangat ke? kite kene ingat, jangan sampai semua terasa hati dengan kite, tak selamat hidup kite. org akan dendam dengan kite... org akan doa yang tak baik untuk kite..."berbuat baik berpada, buat jahat jangan sekali."

ingatlah wahai rakan-rakan ku, jangan jadi :

MULUT TEMPAYAN
HIPOKRIT
TALAM 10 MUKE
GUNTING/PISAU/PISTOL/SENAPANG DALAM SELIMUT/KELAMBU/KHEMAH
ORG YANG MENJATUHKAN ORG LAIN
KAWAN MAKAN KAWAN
ORG YANG SUKE MENG'UPGRADE' CITE JADI CITE YANG LAGI DASYAT
ALIEN YANG BARU TURUN KE BUMI

aku menulis entri nie dalam keadaan tenang sebab aku xnak merosakkan keyboard laptop abg aku nie...hahahaha....

SI SENGAL = BUDAK POMPUAN YANG TAK SEDAR KE DIRI YANG HOBINYE SUKE BUAT MULUT PASAL ORANG....SAPE DIE?? LU PIKIRLA SENDIRI!

2 comments:

  1. Mintak jauh la orang g2...mmg nyampah klu dapat member cm2..laen yg dikate..laen di storynya kat orang laen..dpang kite wat muke jujur..tulus iklas..belakang???? Lu pikir la sendiri...
    2la..sebenarnya kt xleh nk jangka pe yg terbuku d hati org..kekadang pk org leh ckp bkn2 sal kt tp kt nak pk sal org pung xdok mase..heran2....
    eh..over plak aku mengomen....haha..cam kat page aku pulop...sori geng....

    ReplyDelete
  2. LUOH JE ekin...aku alu-alukang...huhu

    ReplyDelete