Wednesday, June 24, 2009

kene taG ngan Anak Burhan~

Alamak!
Wei anak burhan, aku kene tag gok ka? Ayoyo! hehe...xpa la...ko memberi inspirasi kat aku untuk mengarot pada ari nie.....


NAMA-NAMA TIMANGAN ANDA

erm....erk....
Family panggil : Baby(ha.ha.ha), Acu(utk anak sedara)
Rakan2 panggil : Fied, Fieda, Pidah, Mangkuk Ayun, Semek, Makcik, (ha.ha.ha)


ANDA SEORANG YANG

- manje(memang telah di'cop' sebab anak bongsu)...xleh larie...
- cantik terlebih(bile makeup)ghee.....perasan Bagos!
- Baik hati...erm....tue org katela..tapi kadang2 jew denga org berkata begitu...ha.ha.ha.
- happy go lucky
- suke buat lawak bodo a.ka. bangang tak bertempat
- Buat hal sendiri
- x suke bile member buat taik or kentut
- Suke Fahrin ahmad..(Ahaks)
- Bile bercinta setia giler(ehem2)
- Kuat nangis(Miss Cengeng..)egegegege...MySpace


INSAN TERISTIMEWA?? DESCRIBE APA YANG MEMBUATKAN DIA ISTIMEWA DI MATA ANDA

Mama : die seorng ibu yang baik dan penyayang. Walaupun kuat membebel.
Papa : My hero! The greatest dad in the world...(alamak lupe nak wish Happy Father's day lor). Die selalu membimbing aku..Tenks papa...
Ismail a.k.a Tunang : Sejak kenal die, die memang best, faham aku camne, terima aku seadanya, memang aku bahagia dapat jumpe sumeone yang cam die...die la cinta sejati yang aku cari-cari selama nie... Aku bersyukur padamu Tuhan kerana mempertemukan seorang teman hidup yang penyayang kepadaku...Aku harap aku dapat jadi isteri die yang terbaik..AMIN.....


LAGU-LAGU KESUKAAN ANDA

lagu....erm...
- Hola(beyonce) MySpace
-Kiss Me thru The Phone(Soulja Boys)
-Sume lagu Kenduri kawen(ha.ha.ha.)
-Sume lagu yang blei masuk pale otak....Banyak sangat karang letih plak aku nak menaip nie...


MAKANAN KESUKAAN ANDA

- KFC-McD-Pizza-Roti Boy
- Roti Canai-Tosei
- Ikan/Ayam masak Asam Pedas-sambal belacan sodap jugak(yum...yum...)


WARNA KESUKAAN ANDA

-Pink-Merah-Hijau-Maroon-Hitam-Putih-Oren


SIKAP YANG MEMBUATKAN ANDA STRESS

-same cam anak burhan, aku tak suke org penyibuk...
-ye! Betul anak Burhan, penyuka cari salah org lain salah sendiri tak nampak ker?
-Same jugak aku pun geram bila ada pembawa mulut
- Duduk kat opis xde keje....kaki gatal kene bergerak...kalau x, pitam...


TIGA BENDA YANG MESTI ADA DALAM BEG

- Purse kaler pink
- Bedak padat
- Lipstik
- Lipgloss
- Kipas lipat
- Tuala kecik
- Purse duit syiling
- Pisau lipat(keselamatan tAW)
- Perfume
-Handphone
- IPod Nano
(ni bukan tige bende da...da berbende-bende da..ha.ha.ha.sowi ek...sume nie xleh tinggal lorr)

KALI TERAKHIR ANDA MENANGIS DAN KENAPA

Gaduh dengan tunang tapi mende kecik jew...air mate yang meleleh tak henti2....ha.ha.ha...
Cengeng.......wakakaka.....


TAG RAKAN ANDA

Cik Dayang
Pn Azma
...huhuhu...
Cik NawaFarouk ....

No comments:

Post a Comment