Wednesday, July 1, 2009

rOmbonGan mYvi ke kOlumpo =)


"Haha"
Assalamualaikum dan salam sejahtera di ucapkan buat member2 dimana saje anda berade. Minggu lepas aku pergi ke Kolumpo bersama dengan parent aku menunggang myVi ku a.k.a bumblebEe ku yang berwarne putih... aku yang membawanye(drive)...Halamak, ni first time aku bawak highway, pas2 mama aku bawak jap kat Temerloh sampai Bentong, sampai bandar Kolumpo straight aku yang bawak.... dulu aku x lepas bawa kete dalam bandaraya Kl...Tau2 je la bandaraya KL 2 fames dengan kesibukan jalanrayanya...Adeh... Terketar2 aku bawak... Ya Allah selamatkanlah aku... Tapi alhamdulillah selamat sampai kat umah abangku yang terletak di Bukit Subang... Papa aku ada hati plak nak berhenti tengah bandar dulu....Banyaknye kete bukan main..... Aku bagaikan siput yang baru lahir di dunia...ter kiput-kiput bergerak...manakala kenderaan lain berdesssuuupppp! Dugaan untuk aku nie... cam baru dapat 'P' plak kan... padahal kat Kuantan cam samseng jalanan...ahaks...


"Mama ngah drive"

On the way plak nak ke umah abangku, aku pergila isi minyak kete... Aku ingat en.tunang pesan, "Nak bumblebee"... uhuk... aku pun carikla Petronas.. Isi minyak RM30 dapatla beli Bumblebee.. RM15.90..kene bayar jugak! ingatkan free.... =(


"Bumblebee tuk en.tunang satu!"


"Bumblebee"

BERTUKAR!!!!


"Bumblebee da jadik robot"




Sampai umah abangku dalam pukul 7 malam...

No comments:

Post a Comment