Thursday, July 30, 2009

Tag bY Sheken~~

Assalamualaikum....

halo...ok kawan2 skunk nie, aku ade kat umah..berinternet di rumah menggunakan boradband yang x berape nak laju... orait...aku punye intai blog2 member aku...aku nie suke taw perkembangan kawan2 aku... aku tak bagi komen x bermakna aku x ikuti korang taw..aku segan sebenarnye nak mengomen...haha! okay, ni aku nak jawab tag sheken di kala aku ngah bosan nie...okay... sheken tgkla jawapan pade tag mu nie..

1) apa perasaan sekarang?
>> rase cam cuti setahun. blei tak?

2) saya nak makan?
>> Lemang ngan ketupat.haha.. x sabar nak raye!! hadoi..puasa pon belum lagi nie...

4) impian saya?
>> hidup bahagia dan perfect ngan En.Tunang di masa depan...rase cam nak honeymoon kat Paris...lol

5) haiwan yang saya tidak suka?
>> Babi sebab die sebar H1N1..sebab da merebak kat Kuantan!! suwey la lu babi!!

6) saya harapkan?
>> kehidupan yang lebih baik dari sekarang....

7) jika boleh diputarkan masa?
>> saya nak belajar dalam bidang grafik designer & IT sebab saya suka mende tuh...

8) saya pada 10 tahun akan datang?
>> seorang ibu dan isteri yang vouge lagi cantik lagi ayu lagi cun dari sekarang supaya En.suami tidak berpaling pada orang lain..lol

9) hp saya adalah
>> xnak cakap sebab dan banyak kali ilang hp yang mahal(yang murah xnak plak ilang)

10) saya pernah bercinta sebanyak?
>> 5 kali...

11) saya suka pada?
>> kecantikan dan fesyen...sebab kat opis skunk ade tubuhkan pertandingan siapa paling cantik..lol

12) kawan-kawan saya?
>> pembimbing,perangsang, kaki nyakat, gile cam aku, cantik cam aku(lol), macam2 ada...

13) pernah dikhianati?
>>pernah, banyak kali termasuk yang bercinta 5 kali tuh...

14) apa yang hendak dilakukan terhadap orang yang mengkhianati anda?
>> x buat ape2...lu pikirla sendiri!!

15) senaraikan 8 orang untuk di tag...
>> saya xnak tag sape2 la...hahahahahahahaha....

No comments:

Post a Comment