Wednesday, July 22, 2009

xde tajuk la...pening

erm..hai sahabat sume... erm... aku da xtaw nak post ape..hehe... jumaat-ahad minggu lepas aku pergi ke kolumpo lawat kak lela(kakak ipar no 2).. die masuk wad coz x cukup darah.. x taw nape... maybe kak lela 'workaholic' sangat kot... die asyik keje je... kat opis keje, balik umah pun keje, lari sane lari sini....aku tgk poun aku yang penat..rehat taw kak lela..jangan keje teruk sgt k...love u muahx! pas2, semalam ngeh!ngeh! aku wat makan kat umah sempena birthday tunang aku. aku wat cupcake untuk die...aku ingat nak publish gambo cupcake aku tuh tapi aku x bawak la pulak memori card reader...gambo lam hp aku...xpela nanti aku publish yer...HAPPY BIRTHDAY TO YOU, En.Tunangku... Aku bersyukur kerana kau dilahirkan di dunia nie, dan aku ditemukan denganmu, dan kau akan jadi pasanganku...terima kasih b sebab bahagiakan sayang...muahx! Alamak....huhuhu...emo plak..ekekeke....dats all for now la..ape2 hal nanti aku gtaw k guys..dada!

No comments:

Post a Comment