Tuesday, August 11, 2009

ni budak bawah umur atau org tua yang penipu?lol

Kejadian ini berlaku ketika rakan ku berchating di dalam dunia 3Dnickname biasa yang dipakai : pariszella


hahahahahahahhaha.


--------------------
watak :
mattjailicious (kawan aku)
ModelFashionLove (budak ke ape nie)
Guest_mattjailicious: kau kristian ?
Guest_ModelFashionLove: ye
Guest_mattjailicious: i see
Guest_ModelFashionLove: Aku bubuh name sedara aku
Guest_mattjailicious: aaa ?
Guest_mattjailicious: tak faham
Guest_ModelFashionLove: Aku duk confirm e-mail aku
Guest_ModelFashionLove: so aku dapat credits
Guest_mattjailicious: OK
Guest_mattjailicious: mak ayah kau bangsa apa ?
Guest_ModelFashionLove: Ibu Aku Bangsa Brazil Ayah Aku Bangsa Aussie
Guest_mattjailicious: abis mcm mana kau boleh tau cakap melayu ?
Guest_mattjailicious: tau cakap kelantan
Guest_ModelFashionLove: Aku bljr bhs melayulah
Guest_ModelFashionLove: Aku kdng-kdng baik kat rumah kakak angkat aku kat kelantan
Guest_mattjailicious: dari aussie balik ke kelantan ?
Guest_ModelFashionLove: Haha
Guest_ModelFashionLove: Kdng-kng je balik
Guest_ModelFashionLove: kdng*
Guest_mattjailicious: kira nya kau tak ada darah melayu sekelumit pun
Guest_mattjailicious: tapi kau bukan saja fasih berbahasa melayu. juga menggunakan dialek kelantan.
Guest_ModelFashionLove: mmng pun
Guest_ModelFashionLove: aku x smbhyang
Guest_mattjailicious: itu luar batasan akal untuk umur mu yang muda.
Guest_mattjailicious: masakan itu benar. orang melayu sendiri pun masih ramai yang tak faham dialek kelantan
Guest_mattjailicious: ini apatah lagi darah yang langsung tak bercampur darah melayu?
Guest_ModelFashionLove: Haha
Guest_ModelFashionLove: by
Guest_ModelFashionLove: Nk pegi ke syurga dah
Guest_ModelFashionLove has left the chat
Guest_ModelFashionLove has joined the chat
Guest_ModelFashionLove: Hi
Guest_mattjailicious: so explain that
Guest_ModelFashionLove: Weh tolong weh
Guest_mattjailicious: apa
Guest_ModelFashionLove: Aku duk kat room satu lagi
Guest_ModelFashionLove: Aku duk dalam alam hantu!
Guest_ModelFashionLove: Baek ko mari kalo tak caye
Guest_mattjailicious: aku percaya
Guest_ModelFashionLove: Search
Guest_ModelFashionLove: Ghosts
Guest_mattjailicious: tapi aku tak percaya latar belakang kau yang kau ceritakan
Guest_mattjailicious: dari semalam lagi kami menduga. ada yang tak kena..
Guest_ModelFashionLove: Pastu gi kat
Guest_ModelFashionLove: Ghost travel ke apatah
Guest_ModelFashionLove: Ko tak caye biar
Guest_ModelFashionLove: ni betu;
Guest_mattjailicious: aku dah pernah masuk
Guest_ModelFashionLove: Oh ye ke?
Guest_ModelFashionLove: Tak Tanye Pon
Guest_ModelFashionLove: Ngarut je kau sorang tu
Guest_mattjailicious: atau pun kau ni masih kanak-kanak bawah umur..
Guest_mattjailicious: baik kau mengaku..kau ni budak darjah berapa sebenarnya ?
Guest_ModelFashionLove: Tahi badak sumbuah ko tu matt aku bukan budak dibawah umur 18
Guest_ModelFashionLove: Aku ni 18 betul
Guest_mattjailicious: yang buat cerita tak berapa nak logik dek akal
Guest_mattjailicious: still young..18..tak boleh berfikir dengan waras lagi
Guest_mattjailicious: yang fikir manusia mudah ditipu
Guest_ModelFashionLove: Ditipu konon
Guest_ModelFashionLove: Ko tu yang suka tipu
Guest_mattjailicious: aku ?
Guest_mattjailicious: kenapa aku ?
Guest_mattjailicious: bila aku menipu
Guest_ModelFashionLove: Ekeleh ingat aku tak tau ke ape?
Guest_ModelFashionLove: Buat tak tau je
Guest_mattjailicious: ha ?
Guest_mattjailicious: tiba-tiba ..
Guest_mattjailicious: at least aku tak mengaku mak aku orang brasil dan dan ayah aku orang australia..dan aku mahir bicara bahasa melayu dalam dialek kelantan..
Guest_mattjailicious: what a kids..
Guest_ModelFashionLove has left the chat

niela kawan-kawan...org yg nak menipu tapiiii...x pandai nak menipu....bye!!!

No comments:

Post a Comment