Friday, October 23, 2009

ekekekeke.... o.O

salam semua rakan2 saudara mara sekalian...hurm....org ade blog, kite sebok nk ade blog jugak.lepas tue xtaw nk tulih pe..dala tataw nk mengarang..ekekeke...apo da fieda nie wei??!...pastu ngarot plak..tade mase la..malas la...tp aku x kire aku nak gak ade blog..nak jugak tulih watever in my mind..banyak sgt mendenye tapi xtaw laaa...x leh kuar..agaknye kene cakap kot..tayah tulih...tapi sape akan tau ape yg aku rase kalau aku tak tulih ke..or aku kene ngarang dulu baru publish dalam nie..aku ni x sseeessuuaaaiiii jadi penulis agaknye..yang aku taw skunk aku pande sgt godam komputer..sume mende aku nok try...game la ape la..software la..watever yg berkaitan ngan komputer ku suke sgt la..hurm....da lame aku tunggu bos baru aku nie... aku denga lon-calonnya adalah bos lame aku..yay!! ala bos aku waktu aku keje kat Pejabat Daerah dan Tanah Kuantan..Tuan Haji Tarif namenye..die memang sempoi...best!!!memang kamcing sgt ngan die...akulah orang paling bahagia kalau die la bos baru aku... seronok bukan kepalang...ekekekekeke...hurm...skunk nii waktu rehat kat opis aku..org semayang Jumaat..lamela cket rehatnye...tu yang leh update blog nie...takotla rakan2 aku da x jenguk blog nie...sepi da aku...aku x sepi lorr..aku ade..cume tangan nie berat nk menaip...mende len blei plak..ekekeke...layan facebook..sape ade facebook tue add la ek fieda_zafri@yahoo.com.. hurm..ngantoksss...ok la sume..bye allz...hidup biar selambewww...Jauhkan diri dari Skandals!!

No comments:

Post a Comment