2013 ahaksss... updated



Assalamualaikum... ape aku buat sampai tak update blog.. ? sekarang baru nak update ka deyyy? -_-" tak reti sebenarnye nak menulis ke ape..suke ati aku je kan na cakap ape..bukan orang bace pun..ke ade org bace? kalu bace sile angkat tangan!!! ahaksss.. SABO JE LA... aku sebenarnye buke banyak sangat blog.. blog bisnes banyak... :p 

hurm..nak tau sekarang aku kerja kat Pejabat SUK Pahang, Bahagian Dewan Undangan Negeri sebagai Setiausaha Pejabat.. 1 Mac 2013 aritu lapor diri.. banyak mende sebenarnye jadi dalam kehidupan aku. nanti aku share slow2 ea.. tak dapat catch up la tulis blog nie..sebab cadang nak buat vlog ala2 gedik gitu tapi tatau lagi bile sebabnye bile nak start jekkk ade je halangannye seperti handy cam rosak... blerghhh.. ape pun taleh... ok laaaaa alls... Take Care ea.. muahhh <3 span="">

Comments


  1. شركة المثالية للتنظيف تسعد بتقديم خدماتها لعملائها بالمنطقة الشرقية خدمات تنظيف خدمات مكافحة حشرات خدمات تسليك مجاري المياه للمطابخ والحمامات جميع الخدمات المنزلية تجدونها مع شركة المثالية للتنظيف بافضل جودة وارخص الاسعار بالاعتماد علي كافة الادوات الحديثة والعمالة الماهرة

    شركة المثالية للتنظيف
    شركة المثالية للتنظيف بالدمام
    شركة المثالية للتنظيف بالخبر

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts